vrijdag 26 augustus 2016

Vakantietijd bijna voorbij?

Heb jij ook zo'n lekkere vakantie gehad? Wij zijn net terug van een last minute weekje Gran Canaria en nu geen stempels maar gewoon een tekening (nou ja, ik vind het een tekening ;)) om te herinneren later, wat hebben we genoten! Even een paar dagen zon, strand en rust. We zaten in Maspolomas echt een aanrader.

Voor degene die mijn tekening niet zo goed kunnen 'snappen' zal ik hem voor een klein stukje even toelichten, voor zover dat lukt.

Hier en daar zie je een cactus. Wat een overvloed aan cactussen zijn daar. En ook allemaal verschillend, prachtig. Een Euro teken (want ja, elke stap die je zet kost geld in het buitenland). Parasol, want gelukkig schijnt hier veel de zon. Taxi, omdat we iets verder weg zaten hebben we heel vaak een taxi genomen. Gelukkig is dat daar helemaal niet duur en heel gezellig met die taxichauffeurs. Ons huisje waar wij verbleven. De zon. De duinen (een prachtig gezicht). Een vliegtuig, Wat strandbedjes, daar waren we vaste klant. Palmpbomen. Hou je van palmbomen dan moet jou volgende reis zijn naar Gran Canaria. Geweldig. Ook in alle soorten en maten. Groot, groter, grootst. De vuurtoren. Lighthouse. Dit was ons afzetpunt van de taxi. En natuurlijk veel hartjes. Op vakantie is et weer heerlijk even tot elkaar komen.

Kermis Heemskerk
Komende week is het kermis in Heemskerk en dit betekend dat ik er nog een weekje vakantie aan vast knoop. Op een lager pitje gaan de activiteiten door.


Tot stempels. Geniet van de laatste 'vakantie'dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten