woensdag 3 augustus 2016

Liefde in een potje?

De set: A jar of love, hoe leuk en wat kun je er veel mee doen.......Op pinterest zie ik echt allemaal geweldige dingen voorbij komen dus nu ook met de meiden en met Anita aan de slag gegaan, tijdens de maandelijkse koffie en kaart avond. Een creatieve avond waar we meestal twee 'projectjes' maken. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en de ervaring van de gasten.

A jar of love; oftewel een potje liefde, is dat mogelijk? 
Ja hoor, kijk maar hoe vrolijk de kaarten geworden zijn! Daar word je toch blij van. De meiden hadden hun moeder gemist (ivm vakanties) en hebben een hele gezellige kaart gemaakt en uiteraard ook nog een mooie bijpassende enveloppe. De kaart geschreven met een mooie persoonlijke boodschap, daar zullen de mamma's wel blij van worden! Het is een prachtige set om mee te werken maar eist wel wat uitleg. En let ook even op de visjes (hoe schattig).
Potje liefde gemaakt door Resa en Suzete


Doosje met wat lekkers
Altijd leuk om een doosje te geven met wat geld of zoals wij nu gedaan hebben, wat lekkers. Het doosje was niet al te moeilijk en als je wil heb ik een uitleg voor je.
En het doosje, ja dat is toch wel jammer als je dan het cadeautje geeft, dan moet het doosje stuk......:( Ja inderdaad, als je de tikkels wilt eten, moet het doosje stuk:(
 
Doosje met tikkels, bijna zonde om op te eten

 
Als ze eenmaal bezig zijn, zijn ze lekker rustig en ze hebben heel hard gewerkt en goed hun best gedaan


Anita ook in opperste concentratie

 Wat hebben we oa gebruikt?
 De stempelset hieronder voor het label

Scenic Sayings Wood-Mount Stamp Set
 En deze prachtig uitgebreide sets
Jar Of Love Photopolymer Bundle 65,50 euro

NIEUW MIV AUGUSTUS 2016
..........................................BIJ ELKE BESTEDING BIJ MIJ KRIJG JE 10% SHOPTEGOED IN 2017, TE BESTEDEN AAN STEMPELS......INFORMEER NAAR DEZE ACTIE OF BEL 0630044008
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten