woensdag 6 juli 2016

Verslag dagje Frankfurt, bezoek Stampin'Up! magazijn en kantoor

Het was een super dag met 50! andere mede demonstratrices. Melissa van den Bilt is naast haar demoschap bij Stampin'Up! ook busschauffeur en zij heeft een geweldige dag georganiseerd voor ons allen. Het was even slikken bij het opstaan gisteren (en ook vanmorgen weer want ik ben helemaal brak, maar het was het allemaal waard.



Een deel van de SWAPS, het lukte me niet om ze allemaal op de foto te zetten
SWAPSWij vinden het leuk om elkaar te inspireren en te delen en daarom maken we voor iedereen een kaart/projectje/doosje om uit te wisselen. Dus ik heb 50 (kaart)slippers gemaakt en heb daarvoor in ruil 50 andere leuke projectjes gekregen. De een nog mooier dan de ander. Voorlopig weer genoeg inspiratie. Wil je ze komen bekijken? Je bent altijd welkom.

Magazijn Frankfurt 
In het magazijn werden wij opgevangen door Damir Basic en rondgeleid door Duitse collega's die alles wisten te vertellen van het hele proces. Ja en wat gebeurd er als je 50 dames (en twee mannen :)) loslaat in zo'n snoepwinkel? Dan gaan ze kakelen..........en er ligt natuurlijk ook nog heel veel wat je nog net niet hebt. Maar gelukkig kon er niets gekocht worden dus bleven de kosten laag. 
Stempeltje nodig?


Hebben, hebben, hebben

En die ookkkkkkkkkkk, wat een snoeppaleis hier

Lijkt het je ook leuk om deel uit te maken van zo'n gezellige club? Informeer naar de mogelijkheden en wie weet kun jij ook geld verdienen met je hobby. En hieronder een deel van de foto's die ik gemaakt heb.
Werkplek Damir, had keurig voor ons opgeruimd

tja, zo'n werkplek is bijna leuk

of deze?

of deze?

Andre, was lekker op vakantie, maar toch nog een klein beetje aanwezig

http://www2.stampinup.com/ECWeb/default.aspx
De bestellingen voor wie o wie

http://www2.stampinup.com/ECWeb/default.aspx
Carine was ook even  gelukkig


http://www.stempelkaarten.com/?page_id=1213
moeilijk om te luisteren hoor.....

En die wil ik ook  nog wel :)




Tot stempels



Geen opmerkingen:

Een reactie posten