donderdag 1 december 2016

Prijs winnen van Stampin'Up?

Leuke actie van Stampin'Up! De actie staat op facebook en daar mag je ook reageren om deel te nemen. 


Producten winnen doe mee

Ook dit jaar kun je tot en met 24 december te gekke producten winnen met de Stampin’ Up! adventskalender. De vraag voor vandaag luidt: wat zit er verstopt in de witte kerstbal? Weet jij het antwoord? Laat het ons weten via het commentaar. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar en heb je dit snel in huis!
Deelnamevoorwaarden:
1. Met de Stampin‘ Up! adventskalender prijsactie wordt er van 1-12-2016 tot 24-12-2016 dagelijks een prijs verloot.
2. De prijs bestaat uit het product achter het beeld dat iedere dag om 10.00 op onze Facebook pagina geplaatst wordt.
3. Participatie aan deze actie bestaat uit een reactie onder het desbetreffende bericht, in schrift of beeld. Meerdere reacties worden als één deelname gezien. Stampin’ Up! verloot onder alle reacties bij het Facebook bericht éénmaal de prijs.
4. Opmerkingen die tegen de Facebook-richtlijnen in het Nederlandse recht of het copyright schenden, zullen na inzage, zonder voorafgaande kennisgeving, worden verwijderd. De deelnemer wordt daarna gediskwalificeerd.
5. Deelname is open voor iedereen in Nederland.
6. De winnaar wordt willekeurig gekozen en zal de volgende werkdag (behalve zaterdag) bekend worden gemaakt.
7. Bekendmaking zal worden gedaan onder het desbetreffende bericht. De winnaar dient zich met privé adres binnen 4 dagen te melden via een email aan c.decristofaro@profilwerkstatt.com of via een privé bericht op de Nederlandse Stampin’ Up! pagina. Als een winnaar zich niet binnen deze termijn meldt, komt de prijs te vervallen.
8. Alle Facebook namen van de deelnemers zullen beveiligd worden opgeslagen in onze deelnemersadministratie. Deze gegevens zullen niet later dan 30 dagen na het einde van de prijsactie worden verwijderd. Alleen de adresgegevens van de winnaars zullen worden verzameld en deze zullen alleen gebruikt worden voor het verzenden van de prijs. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Deelnemers staan juridische verzoeken om informatie, verandering en annulering toe.
9. Stampin‘ Up! houdt zich het recht voor om een prijsactie tussentijds te wijzigen of stop te zetten, of om de algemene voorwaarden voor prijsvragen aan te passen, indien dat nodig is.
10. De prijs is niet uit te keren in geld. Over de uitslag van de prijsvraag en de toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
11. Deze spelactie is op geen enkele manier verbonden aan Facebook.


En er zijn nog wat leuke aanbiedingen te verkrijgen. Klik hier om direct naar mijn webwinkel te gaan en wil je wat bestellen? Dat kan via de webwinkel of mail of bel 0630044008. Wees er snel bij want op = op......
Nu voor maar 12,60 de You're So Lovely Project Kit (leuk om cadeau te doen ook)

Dus doe mee aan de facebookactie, ik duim voor jullie




Geen opmerkingen:

Een reactie posten