maandag 12 september 2016

Gezellige teamdag gehad in het teken van "wat doen we met onze foto's?

Gisteren een heerlijke teamdag gehad van "de Stampinclub" in Almere. Yvonne Neefjes was iniatiefnemer van deze dag en verzorgde de locatie en de hapjes. Ilse Roos en Karla Meulenbelt waren gevraagd om 'projecten te bedenken in het thema 'Project life'. Dat is de dames goed gelukt! We zijn heerlijk aan de slag gegaan met twee pagina's en Yvonne had genoeg inspiratie voor ons om dit als demo's toch ook aan te gaan bieden aan 'nieuwe' klanten. 

We maken immers tegenwoordig heel veel foto's......maar ja, wat doe je er vervolgens mee? Die kun je natuurlijk digitaal gaan verwerken, maar het is veel leuker om dit in een album te doen, zodat je dit ook makkelijk aan een ander kunt laten zien. Uiteraard met de nodige versieringen. Karla is al enige tijd aan de slag met het verwerken van foto's in albums met klanten en zij vertelde hoe zij een en ander aanpakt. Heerlijk die praktijkervaring kunnen delen. En we hebben heerlijk met elkaar kunnen overleggen hoe je dan het makkelijkst de foto's zou kunnen invoegen. Dank je wel!
Dit zijn mijn pagina's geworden. Lekker kleurrijk!

Uiteraard hebben we gebruik gemaakt van de producten van Stampin'Up! en als je aan de slag gaat met een album kies je een bepaald thema en in dat thema koop je dan een aantal 'kaarten' die allemaal op elkaar zijn afgestemd en dat combineert allemaal prima bij elkaar. Omdat de kaartcollectie die je koopt erg uitgebreid is, hou je eigenlijk altijd wel wat over en daar kun je dan weer leuke kaarten van maken. Ilse had bedacht dat je daar dan weer mooie kaarten van kunt maken, zonder te stempelen.....nou dat was even slikken en zoeken. Even uit de comfortzone (mmmmm, hoe ga ik dat doen?) Maar na even puzzelen en draaien en toch hier en daar een stempel te gebruiken is het toch gelukt.
En inderdaad een prima manier om de overgebleven kaarten te gebruiken. En het 'krachtig/boos' stukmaken van het zwarte papier was echt leuk ook! Bedankt Ilse.
niet gelukt zonder stempels

deze wel.......leuk om nog een persoonlijke noot op te schrijven

Deze is zonder stempels :) met boos, gekreukt papier


Toch ook niet helemaal zonder stempels :)

deze weer wel :)

Een geslaagde invulling van de zondag!
mmmmmjammmmmie




De kit Hello love is echt mooi om gewoon zo een paar kaarten te maken!

Yvonne had een leuk klein mini album gemaakt van de kit Hello december echt superleuk (we ontvangen nog een beschrijving hoop ik)

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten