dinsdag 3 januari 2017

Prachtige stempelset gratis mee te bestellen bij een besteding van 60 euro


Vanaf 4 januari gaat de Sale-a-Bration periode weer van start en dit betekent dat je een gratis stempelset mag uitkiezen uit een speciale folder. Ik mag als demo al eerder bestellen en heb gekozen voor de gratis set Avant Garden. Prachtige bloemen en drie mooie teksten. Ik heb twee kleuren paarse inkt gebruikt en twee kleuren papier, wat een diversiteit is er met deze set mogelijk.

gratis stempelset Avant Garden Stampin'Up.
Geld verdienen met je hobby en zo je eigen hobby betaalbaarder maken?
Ook dit is tijdens de Sale-a-Bration periode wel heel aantrekkelijk. Als je instapt als demo (dat heb ik zelf ook twee jaar geleden gedaan, tijdens deze periode) dan betaal je 129 euro en mag producten uitkiezen. Daarnaast mag je uit de Sale-a-Bration folder twee artikelen uitkiezen en uit de voorjaarscatalogus of de normale catalogus ook nog eens twee gratis sets met een maximale waarde van 126 euro. Eindelijk de kans om dan die mooie dure stempelset te kopen.




Wil je alleen even profiteren van deze leuke actie, dat is geen probleem. Als je daarna niets meer besteld dan verloopt je demonstratrice zijn na 6 maanden gewoon. Wil je daarna nog een keer wat bestellen dan krijg je 20% korting en om actief demonstratrice te blijven, heb je een omzet nodig van 300 per kwartaal. Dat kunnen dan je eigen aankopen zijn of van een vriendin of klant, dan verdien jij daar dus 20% op.

De periode loopt vanaf 4 januari tot en met 31 maart 2017

Wil je er meer over weten? Bel of mail of nog beter, kom gezellig langs. Ik heb een workshopruimte achter mijn huis en op afspraak ook voor je open. En op elke woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten